28 Eylül 2013 Cumartesi

Kaleyi Bulamadan Bitti: Bursaspor-Akhisar Bld

Kadrolar açıklandığında iki oyuncu dikkati çekiyordu. Taraftarın göz bebeği Enes Ünal ve bu sezon ilk kez şans bulan Basser. Enes, o derece üzerine titreniyor ki kendisine yapılan faullerde tribunlerden protesto bir başka oluyor. Genç oyuncu ilk yarıda Basser'in şutunda pozisyonun başlangıcında neler yapabileceğini gösterdi. 
Basser ise bana göre birçok mevkiide oynayabileceğini ispat etmiş, futbolu bilen bir oyuncu. Uzun zaman sonra sahaya çıkmasına rağmen yine etkiliydi. Takımın genel arzusu özellikle ilk yarıda üst düzeyde olsa da maç boyunca kaleci Oğuz'un kurtardığı bir topun olmaması hücumdaki etkinlik konusunda karamsarlığa itiyor. Kaleyi bulan tek şutta ise maç boyu olması gerektiğinden daha geride duran Şamil'in, bu sefer gereğinden fazla önde olmasıyla ofsayta düştü. Bu arada Kazım'ın da performansını artırması için Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo'nun son dönemdeki kilolu halini andıran halinden kurtulması gerek.
Akhisar Belediyespor bu sezon dış sahada ilk puanını kazanırken sahaya doğru yayılarak mütevazi kadroyla başarılı sonuç alınabileceğini gösteriyor. Bilal'in önderliğinde disiplinli bir ekip görüntüdeler.
Kaynak: http://turkfutbol.com/mac-yazisi--bursaspor-0-0-akhisar-bld-22290.html

Hiç yorum yok: