6 Mayıs 2014 Salı

Trabzonspor'u Bekleyen Tehlike

UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantileyen ilk takım Eskişehirspor olurken diğer iki bileti ise ligi 4. ve 5. bitiren takımlar oluyor. Trabzonspor ligde son 2 haftaya 50 puanlı 4. sırada giriyor ve Avrupa Ligi için şu an için en yakın aday gibi duruyor. Ancak Trabzonspor için bu haftaki G.Saray maçının kaybedilmesi halinde kapıda bekleyen bir tehlike var. Şu anki puan durumu:

4 Trabzonspor 50
5 Sivasspor 50
6 Karabükspor 47
7 Kasımpaşa 47

Trabzonspor bu hafta ligde kaybeder, rakiplerinden Sivasspor sahasında Akhsar Bld'yi, Kasımpaşa da Rizespor'u yenerse ipleri rakiplerinin eline bırakıyor. Bu sonuçlarla oluşan puan durumu ise (Karabükspor'un da F.Bahçe'yi deplasmanda yenemediğini varsayarak):

4 Sivasspor 53
5 Kasımpaşa 50
6 Trabzonspor 50
7 Karabükspor 48

Son hafta Sivasspor'un Karabük deplasmanından puan çıkarması ve Kasımpaşa'nın da Akhisar Bld'yi deplasmanda yenmesi halinde Trabzonspor'a küme düşmesi kesinleşen Antalyaspor önündeki galibiyet bile yetmiyor zira Bordo-Mavililer Kasımpaşa'ya karşı ikili averajda geride. Sonuçta için en avantajlı takım durumundaki Trabzonspor Pazar akşamı bir anda geriye düşebilir.



Hiç yorum yok: